Barcelona

Nu har jag varit i Barcelona en vecka och det har varit bast! Det hade varit annu battre om jag fick hade haft ett tangenbord med svenska bokstaver, men nu ska jag inte vara krasen, kan ju skryta lite med ett "ñ" lixom. 

Forsta dagen har fick man ett samtal fran Sverige och fick chockbeskedet; Det ar varmare har! Just da tyckte man att den forjavliga bilresan varit helt i onodan, men senaste dagarna har det varit 35-40 grader och man har ju knappast matt samre av att fa hora att det blivit kallare dar hemma ;). 
Men whatever; det basta som har hant den har veckan ar, nej, inte att jag fatt se en massa intressant eller fatt uppleva massa roligt, utan att jag har fatt FARG. Yes, vada uppskatt fel saker i livet, men antligen ar man inte sa javla blek att man vill springa och gomma sig i ett horn och grata. *TOTAL JAVLA LYCKA*

Den 29:e ar hemresan planerad, men om jag vill far jag stanna kvar har en manad till och bo hos min kusin. Sa efter den 29:e ar det FF for mig och den har sommaren kommer bli den basta pa lange.



<3


 


Jag ska bli utrikesminister!


På grund av alldeles för många koppar kaffé ligger jag just nu helt klarvaken i min säng. Klockan ringer om två timmar och då väntar joggingrundan.... Är sjukt taggad!

Pappsen fick dåligt samvete efter mina skrattretande dåliga försök till puppy-eyes i lördags, men vafan, han hade precis förstört min helg. Arg som jag var tänkte jag ta ut det på Roomservicen på Sheraton så jag åkte snällt dit för att checka in på vårt rum vi har där varannan helg. Men det blev bara en pratstund med en tysk kille i lederhosen i receptionen och sedan hemresa, för jag hade helt glömt bort att Condoleezza Rice samt gubbarna i Kiss (är det inte dags att lägga ner snart?) skulle bo där över helgen. Rice hade med sig 100 pers som skulle jobba för henne under hennes vistelse, varav två tydligen hade jobbet att kamma hennes hund i tid och otid. Starkt jobbat killar, något att berätta för barnbarnen.

Fatta att ha 100 pers som jobbar för en? Hur sjukt är inte det? Finns det ens så många olika saker att göra för Rice eller har dom kommit på massa sjuka saker? Typ en som torkar henne är hon gått på toa? "Ansvarig för brösttejpen"?

Hur som helst, jag vill också ha 100 pers som slavar för mig :) 

RSS 2.0