Lets face it

Mycket på g just nu närmsta tiden, känner mig stressad som fan. Vi snackade om stress under senaste idrottslektionen och jag märkte att mycket stämde in på mig, inte bra.
Har arbeten/projekt i princip varje ämne, jag måste planera min 18-årsdag,  jobba och planera upp framtida pass, planera upp hur sommaren kommer att se ut eftersom spanien verkar återigen hänga löst, och framförallt vara i form till seriestarten! Måste kunna få ihop pluggandet och träningen, så grymt svårt! Visst finns det helger, men då vill jag kunna flumma runt ibland, livet ska inte bara vara fyllt med plikter and "must-do"s. 

Vettefan hur jag ska få det hela att gå ihop.. men jag ska klara det! 

SUNday

Jobbade under förmiddagen och sen promenarade jag hem till söder. Kära söder. Så fint väder just nu, men läxorna is killing me. Om tre minuter ska jag börja plugga. Tummis. Har sagt så sen klockan 1.

Men fan, nu börjar Supersugen på tv. Det kan man ju inte missa. McLovin är fan underbar!



Waike Waike



<b>WhatGoesAroundComesAround<b/>




Posturales, Pablo


Hejhopp, idag var det skola igen då. Jag, Helén, Peter och Hampus skrev en otroooligt vacker dikt, en godis fick man som belöning för varje ord man kom på. Självklart fick vi med en fisk också. Då blev Hampus glad. Peter klämde in en och annan labyrint-metafor också. Fast dom strök vi bort. Usch. 

Och bättre blev det; efter skolan hängde jag med Vendela och Carro in till stan och fikade lite vid plattan. Mycket goa tjejer det där:) Vi tittade på snygga skor och jag köpte en kopp te med fjorton, shiny en-kronor. Typ.

ÄNTLIGEN


Det regnar och är nästan noll,


känns inte särskilt rock n roll..




I Poke Her Face



Kid Cudi, Kanye West. Common & Lady GaGa

Woohaa


Det här är fan det sjukaste jag har sett. Dom är så grovt specfula på samma gång att det bara fuckar upp sig i huvudet. Det går inte att tycka nåt för att dom är så jävla.. ah, jag vet inte.

Snart taggar jag in till stan, ska träffa Anna som just nu sitter och svettas på en casting till ett jobb. Det heter ju castings nu förtiden, inte anställningsintervju, det är time för Sverige att bli lite mer international, typ. Typ Sweden. Aja, jag och Anna ska gå och se Kenny Starfighter! Jag har nån slags buskisförväntan på den, jag vet inte varför, men den kommer bli najs... för JOHAN RHEBORG är ju med! Jag älskar den mannen, varje gång jag ser honom så tänker jag på Percy Nilegård och Farbror Barbro och då garvar jag tills jag antingen gråter eller kissar på mig. Jag älskade den serien!







VÅR!!!!

AAAAAAAAAAAAAAHH, det är så fint väder!!! Ska pallra ut mitt feta arsle snart, hade gjort det för länge sen om jag inte varit så jävla trött efter jobbet. Tennisträning i sex timmar med småbarn, helt sjukt var det! Dom var fan everywhere!

Har lånat en cykel av Gustav och jag cyklade till och från hallen idag, och det låter helt sjuktdumtochbarnsligt, men man känner sig så fri när man trampar fram! Att gunga och att cykla ger mej värsta frihetskänslorna, haha fyfan va barnslig jag är:D Nu blire dusch på dirr, sen ska jag ut och hooka och senare blir det grillparteeey och fotbollsmatch. KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRAAAAAA, TÄNNNNNDNING PÅ DEN!!


Obsessed


Den här bloggen är min drog:

http://jakandjil.com/blog/

tillsammans med The Sartorialist! Mannen Gud spenderade lite mer tid på!

Det tar sig


Äntligen lite sooool, det är helt sjukt hur stor skillnad det blir när man drar fram klockan en timme. MÖUAH, vad nice det var idag! Många verkar få värsta turnern och ska gå runt i bara t-shirt och det ser så sjukt kallt ut.. brrr...

Har uppsatsskrivning imorgon bitti i fem timmar och det är dags att stupa i säng och ladda lite. Är helt slut efter tennisträningen också för vi körde hörn-hörn ett bra tag... forehand-backhand-forehand-backhand-forehand-backhand-forehand-backhand-forehand-backhand-forehand.... undra hur många grundslag jag har slagit i hela mitt liv?






Insane shoes

X


RSS 2.0