Nejnejnejnejnejnejnej

Mitt liv är förstört.

Idag skulle vi äntligen ha åkt iväg, men neeeeeeeeeeeej, självklart ska det strula. Pappas inkompetenta assistent kan ingenting, så nu ska vi dra på onsdag.... Alltså på min födelsedag. Hur kul är det att sitta och svettas i en bil hela dagen då?





Dagens out-fit

Ha-begär

image9




Kom till mamma.

FF


Japp, här sitter man då med en förjävla jobbig svenskauppgift. Jag tycker av hela mitt hjärta inte om dig ibland Sara Hesslid. Eller vad du nu heter.

Idag har det även hunnits med att undersöka toppen av Hammarbybacken, som förövrigt ser ut som nåt hämtat direkt ur Bagdad. Vår grupp var grym, Anna agerade klädhängare, Robert solade och försökte leka oberörd genom att springa upp för backen och vi andra lyckades hitta tre (!) växter som vi glömde ta med oss tillbaka, och två insekter som körde missionären. En väldigt lyckad dag med andra ord!

Nu har jag bara tre dagar kvar i skolan, sen är det sommarlov för min del :D Ska bli så jäkla skönt, för jag har varit skoltrött hela året. Mamma och pappa har börjat snacka om att flytta ner till Spanien och hur najs skulle inte det vara? Är så trött på fula Sverige och är i ett stort behov av varmare breddgrader;).

 
                                          image8

Där ligger jag och pressar om en vecka ;).





 


The Boss





Måste få tag på biljetter till hans spelning i Göteborg i början av juli! Jag skulle lätt åka fram och tillbaka från Spanien för att se han, säger en hel del om hur desperat jag är;)

Tellier



Haha, han är så jävla ball!

Svenska


Sitter här och försöker få ihop någorlunda bra material till min svenskaredovisning imorgon. Det underlättar ju såklart att jag inte har en jävla aning om vad jag skriver eller håller på med, ja fyfan vad det kommer gå bra imorgon;). Kanske dags för mej att inse att det kanske inte är så bra att sitta inne på msn, kolla på tv och prata i telefon medans jag pluggar hörde jag? Aja, jag får skärpa mig i tvåan, det är ju trots allt lov snart ;)....

Igårkväll var Gustav här en sväng och stackarn blev stalkad av nån tjej som tydligen har joooordens checkbones (vilospååår?), men är man poppis så är man ;). Där emellan hann vi i alla fall sitta och såga alla bidragen i Eurovision finalen och jag var en aning övertrött, haha, jävligt kul hade vi! Tyckte lite synd om Perelli som hamnade på 18:e plats, hon verkade ju ha gjort ett sånt grundligt och tidskrävande jobb med sminkhinken:(.....

Men, bland alla skridskoåkande ryssar, porriga tanter och sjörövare (?) så fanns Sébastien Tellier. Trodde inte fransmän kunde vara genuint balla, men det kan dom! 


 


Är han inte lite snygg också? Inte? Näh, tänkte väl det. 


Bye <3
"Norge is like da place to bee



5 dagar kvar


Nu är jag äntligen hemma efter jobbet, stod i två timmar och försökte förklara för fem st sex-åringar hur man slår forehand........... gick inte överdrivet bra;) Aja, pengar får man i alla fall, så man ska väl inte klaga.

Nu är det fem dagar kvar tills jag åker iväg till Spanien. Ska bli så jäkla skönt, kommer vara borta 1-2 månad(er)! Kommer bo hos min moster där nere och jobba på en restaurang medans vi är där. Så när jag kommer hem kommer jag förhoppningsvis vara lite brunare, lite rikare och lite mer tränad;) Gjorde klart en träningsplanering igår, så det kommer nog inte bli så jäkla slappt där nere, ska minst få in ett pass om dagen.
Enda negativa med resan är att vi ska ta oss dit med bil och jag vette fan hur jag ska överleva det, haha. Men vi kommer i alla fall hinna se jäkligt mycket på vägen, jag kommer bland annat fira min 17:e födelsedag i Paris! Kommer bli hur najs som helst, har velat åka till Paris jättelänge. Får se hur väl man kommer klara sig på skolfranskan när man väl är där nere, i skolan tenderar franskan på talbanden flyta ihop till en enda oförstålig gyttja:P  "Je t'aime! Je t'aime! Je t'aime!!"  *aaargh!*


Hörde förresten att det verkar som om det seriöst kommer dyka upp skyltar vid våra övergångsställen som är pryda med en dam istället för "herrgåman". Med detta ska man försöka stärka jämställdheten i Sverige. Haha, tror dom seriöst att det kommer påverka någon kvinna i det här landet? Eller man heller för den delen?^^ Mycket effektiva idéer regeringen spånar på ibland, cred till dom!

Nu blir det kladdkaka:)
Puss<3


Fyra timmar kvar till skola


Klockan är halv fyra på morgonen och jag sitter och hjälper Vera med matte över msn... Istället för att sitta uppe nu och långsamt dö så hade jag kunnat ligga och vara inne på min fjärde sovtimme, lite roligt hur man prioriterar ibland?

Har haft en grym helg! Var och såg Iron man med Viktoria (aka Polacken) i lördags. Jag hade velat se den hur länge som helst, för jag tyckte trailern var så jävla ball ;) När man hör riffet vill man bara gör nåt helt urflippat, typ hoppa från en helikopter samtidigt som man slåss mot hundra mördardvärgar. Typ.
Lyckades också med bedriften att totalförstöra mitt egna godisförbud då vi laddade upp inför filmen med att stå i en godisbutik i en kvart och äta direkt ur lådorna.
Verkligen skärpt när det gäller.

Nej, nu ska jag tydligen få ett bildbevis på att Tomas Di Leva går på LSD... Shit, den här dagen kunde inte ha startat bättre...

puss <3

RSS 2.0