Tvåtusenochåtta


Scary inledning på nyårsafton imorse, det var skottlosning på gatan utanför:S Två killar blev skjutna i huvudet, den ena klarade sig. Läskigt och idiotiskt bara... Kändes overkligt att gå ut imorse och se massa poliser och polisbilar på gatan.

Nog med det tråkiga. Året är snart slut! Varit lite av ett mellanår för mig, men höjdpunkten var lätt sommaren i Barcelona. Om jag fick bestämma skulle jag ha flyttat dit för länge sen. Nu är det bara ett halvår kvar till 18 också, så vem vet vad som händer då?:) 2009 kommer bli grymt, speciellt sommaren! Men innan dess blir det fira såklart och jag får se var jag hamnar inatt.


Nu är det jul igen

Det blev ett slags andra julfirande hemma hos Rilda ikväll, alla var där och det kändes som den 24:e igen med julklappar och onyttig julmat. Rickard körde med sin vanliga dryga humor och vi konstaterade snabbt att Sandra inte ska dricka champange:) Samma visa denna gång också gumman, haha! 

Imorgon ska jag gå och köpa Chris Brown biljetter till mig och Viktoria, det blir min julklapp från mig till den lilla jämtlänningen. Kommer bli galet kul, synd att det inte är förrän i mitten av februari! Men men, den som väntar på något gott....


Julresumé

Hoppas alla hade en lika fin julafton som jag! Vi hade faktist traditionellt julbord i år, har saknat det lite faktiskt x) Förra året hade vi taco"bord", året innan det hade vi sushi och någon gång innan det meze, kul med lite variation! Svensk mat är ju så tråkig... 

Jag vet inte om det bara är jag som alltid börjar fundera på syftet bakom en julklapp? Igår fick jag en tegelstenstjock bok  av pappa som handlar om huvudpersonens kamp för att hitta sig själv och ifrågasätta den fria viljan.. (?) Det är en kultbok, men jag började såklart fnulla på möjliga baktankar. Eller... så kanske han bara vill att jag ska läsa en bra bok helt enkelt:p  Värre för en kompis dock, han fick galet många deos... haha!

Hoppas ni fick fina julklappar ni med :) Puss

Hey dude

Sovmorgon till elva idag, livet leker rent ut sagt. Sedan förgyllde jag min dag ytterligare med en dipptallrik på Taco Bar. Senare blir det jobba = cash! Faaaa-aaan va mycket julklappar ni kommer få i år!! 


Deja-vu

Intressant hur gamla, dumma snedsteg alltid kommer förbli tidlösa. Bråka med morsan om 15 år och hon kommer fortfarande att dra upp när hon minsann ertappade dig med att tjyvröka när du var 16. Folk verkar ju tendera att inte kunna hålla sin stora, glappiga käft om sånt som är så jävla dumt och korkat att till och med Jesus skulle förlåta utan att blinka.

Jag vet inte var jag vill komma med det här, men jag kommer aldrig sluta förvånas över hur lätt folk förvandlas till omogna, viskande småungar och det är synd. Sen slår det värsta en; det är ju ens eget fel att man har gett folk något att snacka om! Så egentligen är det kanske den där tysta, blyga, töntiga, osociala, egna som blir the last one standing? Den som vinner i längden?..

 Man kanske ska ta och bli en sån da!









Sjukstuga

Sjukstuga hos mig här idag, vaknade imorse med en röst som påminde om en kvinnlig Arnold. När jag försöker prata lite högre låter jag som en brunstig pubertetspojke och det har jag utnyttjat till max. Har gått runt här under dagen och brölat och skrattat förtjust åt ljudet.
Det har alltså inte saknats underhållning idag, Gustavo himself kom över också och tillsammans har vi spelat pokémon, iscensatt min begravning tillsammans med Crazy Frog och nu ska vi snart baka. Awesome.


Hur de svart-vita svenska korna än är mönstrade, har de alltid svarta öron.


Modern Toilets

Det här sjuka stället finns i Taipei! 

                        


Man sitter och äter på gamla toaletter och maten serveras i en liten minitoalett och du själv får bestämma om din mat ska se ut som diarré, fast bajs, blod etc etc. Najs! 

Bump-bump

Nu ska jag ut och hoppa hopprep.

Lussebullar och fingrar i kläm

Hej alla söta...

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TRÖÖÖÖÖTT!!!

Gårdagen och denna har gått i slowmotion. Fattar inte varför jag är förvånad med tanke på hur lite sömn det har blivit för min del. Men vad fan, att fullständigt skita i omständigheterna verkar ju ha blivit min melodi. Ungefär som om jag på allvar skulle tro att jag skulle kunna klara av kemiprovet trots att jag inte pluggat något dagarna innan och sovit under de två senaste lektionerna.

Nu är det lussebullar på g, julkänslan har äntligen infunnit:) Sen blir det Kemiplugg, för att förhindra att otäcka sanningar blir verklighet.

Pusspåer

Friday on my mind


Satt i skolan och skrev loggbok vid lunch idag då kom jag på den alldeles sjukt bra idén att kolla mitt jobbschema. Det visade sig att jag skulle jobba klockan 2 hos Boston Consulting Group! HETS, hade en timme så mig så det bar raka vägen hem igen. Tre lektioner missade jag, känns lite surt nu när min närvaro får Emil Tillenius att dansa av glädje:).
Jobbade till kl. 8 och jobbet ägde, träffade massa coola människor! :)

Nu blir det utgång! Vill dra och käka på Pontus! på Brunnsgatan 1, men inget är bestämt ännu.

Hoppas ni får en spårad fredagkväll!
pusspuss

RSS 2.0