Ska det vara jämställt så ska det?

Nu har det tydligen beslutats att Herr Gårman kommer få en kvinnlig variant.

Tycker varken det är positivt eller negativt, jag försöker bara komma underfund med vad exakt dom vill att det ska leda till? Hade inte förvånat mig om dom hade ändrat bakgrundsramen från blått till rosa också. :)


Little Britain <3


Little Britain måste vara den roligaste serien som någonsin har gjorts! Se den!


  

Lite klipp

Dom här gör mig sällskap idag


  


  


Stackars mig

Den här dagen suger big time, jag sitter hemma och degar och allt har bara gått fel. Jag är sjuk och mår lika bra som en mosad fluga. Missade skolan igår också och biologiprovet, men idag ska jag plugga lite till matteprovet på torsdag i alla fall. För jag ska tamejfan gå på det, jag kan sitta och spy över alla provpapper om det är så, men jag ska dit!



Jag var så underbar att ha å göra med den här morgonen. Tack du som förevigade det -.-

Dagen hittills:
tomaten jag skulle ha på mackan smackade lakrits.
jag råkade tappa tandborsten i toaletten.
jag har inget att ha på mig.
jag spillde ut allt tevatten.
internet får mig att vilja hänga mig själv.
jag hittar inte tv-kontrollen.
min arbetslösa granne spelar jude-hiphop på högst volym.


Listan lär bli längre <3


Funkar varje gång...






Jag vet inte varför, men jag skrattar varje gång.


Kärrtorp

Tänkte göra en liten summering av min helg men kom på att det gör jag ju hela tiden, usch va tråkigt. Men sedan överrumplade jag mig själv med att inte ha en jävla aning om vad jag ska skriva så helgen-temat lät ganska lockande ändå, so here we go.

Jag har blivit sugen på att byta gymnasium igen (läs: Kärrtorp), det brukar gå lite i vågor och beror på att jag tenderar att tröttna så lätt på saker. Jag var på en av deras fester i fredags och det ägde! Fullt med sköna människor, gah, jag älskade alla där redan efter en halvtimme. Men det roligaste under kvällen hände runt 1-tiden, då jag satt och passiv-rökte med några på altanen. En av killarna som hade varit och hämtat någon vid tunnelbanan kom tillbaka och trevligtrevlig som man är går man fram för att hälsa och det visar sig att det är en tant på typ 45-år, haha! Vad i hel..?, tänkte jag medans hon fortsatte och hälsade på Gustav och drog ur sig "Gustav? Meh, va kul, det heter min äldste son!" Haha, så klockren! Sedan drog hon in i lägenheten som inget medans killen blinkade nöjt åt alla, väldans stolt var han över vad han hade "hittat på krogen". Folk drog världens bitchblickar, men det lades sig efter ett tag.. Men när hon började grensla killen i en soffa... Haha, sjukaste ever.

Mer såna fester, tack;) 


Imorgon har jag biologiprov, hallelujah, så denna dag har gått till att titta på tv, jobba och planera upp nästa vecka. Härligt hur man prioriterar va? 
En kalender har införskaffats också, väldans trevligt, så nu är jag helt addicted to it. Det blir alltid så, allt ska in i den där jävla lilla boken nu, bara för att man ska övertyga sig själv om att det inte var bortkastade pengar. "1 oktober: Lunch" 


Nu ska jag hitta botemedlet mot cancer, adios <3
Laura


235, 236, 237...

Hello,
idag genomled jag finally vårt första kemi-prov och jag tror det gick bra faktist ;) Klantade mig lite på sista frågan, men annars var allt fina fisken. Efter det var man allmänt lycklig över att ha blivit av med skiten så dagen rundades av med att följa Roberts, Peters och Nilles tävling om vem som snabbast kunde bygga ihop en penna. Nytt Jensenrekord: 6.7 sekunder, wöhoe! VM nästa?

Tennishallen stod ensam och övergiven när jag kom dit i eftermiddags eftersom alla skulle gå på DIF-hockeymatchen, men inte fa-an blev jag nedslagen av det! Hittade David (8år) och vips hade jag en sparringpartner, bättre än inget lixom haha! Efter det servade jag i 45 min (256 st servar, och ja, jag räknade :$) och sedan var det raka vägen hem till fejzbuk.com och "Undercover Economist", en bok jag fastnat i helt.  



Brukar alltid få höra att jag har så små fötter (vilket jag inte alls har!) men nu kära vänner, har jag rykande, upphetsande färska bevis på vad som ÄR små fötter.



Hittades i omklädningsrummet och jag var bara tvungen att fota, sedan kom ägaren in och undrade vad fan vi höll på med men det är en annan historia.


JL

Igårkväll jobbade jag i J.Lindebergs butik på Biblioteksgatan, dom hade en bjudning för modefolk och det blev väldigt lyckat! 200 pers var bjudna så det blev galet trångt inne i butiken runt tio-tiden. Träffade på Quetzala som var DJ under kvällen, länge sen sist jag såg henne och hon spelade massa grym musik! Cred till henne:)
I år hade man valt att inte bjuda alla gratisätande brats, som ändå aldrig köper något, så att det inte skulle spåra som förra gången, då det bara fanns 1 champagneflaska kvar när alla drog vidare mot Stureplan och allt var trashat, haha!
Kvällen blev jättelyckad som sagt, bartender och Mackmyra fanns på övervåningen och det var fullt med coola, trendiga människor. Svår-konstnär-looken verkar hålla i sig, helt sjukt vad snygga out-fits en del hade!





Shulululu

Jag och min kropp verkar inte fungera ihop idag. Attans.

Annars då?
Idag har jag ätit tofu för första gången och satt mig i skuld hos King's Town. Bäst att jag kilar förbi där imorgon så att man inte vaknar upp och hittar ett hästhuvud i sängen i helgen eller nåt.
Jag har även fått lite bilder från månaderna i Barca av Alex, väldigt snällt av honom! Hade ingen kamera där nere så hittills har jag inte haft ett enda bevis på att jag faktist var där, men nu kan jag faktist titta på dom och inse att det inte alls var en dröm. Och längta tillbaka lite till förstås.... :)





Tackskaruhaheiiij


Wanted


Jag har fortfarande inte gått och sett Wall-e med Oskar än, men igår såg jag en annan film, nämligen Wanted. Mitt biosällskap bestod av Wicked-Vicky och Fiol-Jonis. Två väldigt c00la katter.
Filmen var bra om man bortser från minst 345 scener där man får se kulor tränga ut ur folks skallben i slowmotion, det blev lite för mycket *skvätt-skvätt* i det stora hela. Filmen ägdes av Jolie som spelade någon slags Lara Croft 2.0 (tänk Lara Croft delat i två adderat med tatueringar) och självklart satt alla turkar i biosalongen och visslade varje gång hon var med i en scen. Annars var filmen fylld med typical mainstream biljakter och tv-spelsvåld som skulle få vilken gullig fem-åring som helst att växa upp till hustrumisshandlare. Tu puta madre vad negativt allt låter, men missförstå mig rätt, jag tyckte ju filmen var bra!:)



Världens vackraste människa in action


Idag har jag jobbat som tennistränare och snart kommer Spårvägen TK fabricera fram massa mini-Federers om det fortsätter gå såhär bra med mina söta elever! 5-7 år är dom hela högen och adorable:) Senare kom Marit och Stefan ner till hallen och hela Stefans utlägg om hur i helvete jag pallar ha en blogg tog en oväntad vändning när det kom fram att han själv har en hemsida, haha! Vem är det som är push här egentligen?;)


Nu ska jag sova, godnatt!



*Oskar, jag är ledsen hun, men vi är nog helt enkelt inte menade som bio-buddies du och jag.. jag gör slut! </3*


Moneybrother

Var på Moneybrothers spelning igår! Det blev en rewind för mig och Nikki som såg honom förra året på Skansen, så gårkvällen blev nostalgikänsla big time och nu sitter jag här förkyld och låter som Darth Wader. Det var jättekallt igår och jag skrek bokstavligen sönder min hals. Hur som helst, spelningen var grym, så ni som bangade igår missade verkligen någonting!
Efter spelningen kommer det upp en random dude till oss och undrar om någon av oss ville åka Fritt Fall med honom och hans kompisar. Jag skrek "ja!" precis som alla andra utan att veta vad jag tackade ja till, så det slutade med att han valde ut mej. Eftersom man inte är en bangare åkte jag faktist också, fyfan vad jag ångrar det, haha! Det kändes som om magen skulle pressas upp i hjärnan!

                            
Vi lyckades få en stund med Anders efter spelningen också WÖHOE!


Nu ska jag in till stan med lite ärenden, bye <3


Dagens


Snodde den här typiska blogggrejen, sneaky peaky som man är.

Dagens humör:  allmänt Söder och tyff
Dagens frisyr:  Lilla My
Dagens outfit:  shorts + BH (än så länge) 
Dagens planer:  ett löp-pass nu innan skolan börjar och Moneybrother på Grönan ikväll! 
Dagens vill ha:  en svettig Anders Wendin
Dagens tråkigaste:  att jag inte hittar mitt SL-kort   
Dagens kärlek:  befinner sig på andra sidan Atlanten
Dagens glädje:  äntligen bekräftat att jag kommer åka till New York över nyår!
Dagens sorg:  vad är det här för jävla kategori?:(
Dagens sms:  "Jag har lektion! // Vera"
Dagens mat:  Äpple, persikor och te
Dagens åsikt:  Russel Brand är så klockren! http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_1693613.svd


Russell Brand
Är man känd får man se ut som en buske.


Nu ska jag springa en sväng längst med Årstaviken med alla tanter och gubbar i tajta cykelbyxor.

Amen


Allting gick ju som planerat



                                                                       

Den här söta filuren var det tänkt att jag skulle se på bio ikväll med Oskar, men det blev uppskjutet till imorgon istället. Har hört massa om den här filmen och jag tycker att den verkar vara hur söt som helst!
Mina inköp jag hade planlagt så nitiskt noga idag blev inte heller av... Får gå och längta efter dom där grejerna några dagar till då, det har väl ingen dött av.

Håll utkik efter Aftonbladets löpsedel imorgon:
"Låret och Pitten rånar Swedbank i Södra City"


Laura


Vem är du?


Har du alltid gått och irriterat dig på alla jobbigt tillgjorda indiepoppare? För klumpiga för idrott, för korkade för att plugga och som istället försöker casha in på passionen. Nej, jag menar PASSIONEN! Dom pratar högt, gärna om Viktor Jara (trots att dom inte riktigt vet vem det är) och byter efternamn till det franska ordet för rovfågel. Varför du ska undvika den här snubben? Därför att han är lite tillgjord.
Grov-generalisera känns som den första självklara reaktionen och självklart kommer moraltanten blanda sig i, för fördomar är ju så fel, right?
Men :)
På Heriot University i Edinburgh har man nu faktist bevisat att karaktärsdrag och musikstil hör ihop. Så stämde ovanstående åsikter ihop med dina, grattis, du är helt rätt ute.

Indiepop  -  Olycklig latmask som har dålig självkänsla. Brist på motiviation men anser sig själv vara otroligt konstnärlig och kreativ.
Hiphop  -  Du är djärv, kaxig och socialt lagd. Gigantiskt självförtroende.
House/Dance  -  Lika sociala som hiphoparna, men lite mindre sympatiska och mer självcentrerade.
Klassiskt och/eller Heavy Metal  -  I grunden precis likadana, båda grupper har försmak för det grandiosa tilltalet.

Klassiskt och Heavy Metal? Snubben i frack med tre timmar violinträning + fys för fingrarna per dag är alltså väldigt lik läderknutten som headbangar till Iron Maiden? My ass. 
 


Min gårdag fick ett perfekt slut då Roger Federer vann Us Open-finalen och f-n vad han är värd den segern! Jag satt såklart och kollade (läs: stirrade) och jag vettefan vem som var gladast när han slog in matchbollen:)
Damsingeln vanns av Serena Williams, som besegrade Jelena Jakovic.


Serena Williams. Här snackar vi muskler.



Laura


 


Schnyggt


US Open-finalen börjar nu på Eurosport! Jag som trodde att den skulle sändas igår satt bänkad helt i onödan och fick mitt hjärta krossat i tusen miljoner bitar. Ihoptejpad och redo, och med en ny påse chips såklart, ska jag cheerleada fram Federer till seger. Min split är farlig och ack så effektiv. 


 
Snygg är han ju också märkte jag nu.


Imorgon ska jag på jobbintervju/möte, så jag kommer slippa vår friluftslivlektion på idrotten! Kan ju inte påstå att jag känner någon större sorg över det. Ha det så underbart kul i regn och fult svensk väder min sköna klass<3.
Eftersom jag är en sån tönt som faktist planerar mina dagar (tro det eller ej) så har jag bestämt att imorgon ska jag även få tummen ur röven och köpa de nya Converse-skorna jag vill ha, en väska och en skinnjacka. Fula, plommonfärgade rödeluvekappor för all del (som alla "hej-jag-har-klackar-som-är-jättehöga"-tjejer på Jensen verkar ha hoppat i nu), men det slår inte en snygg skinnjacka. Eftersom verkligen alla har antingen en svart eller brun skinnjacka så funtar jag på en grå eller liknande, men sen är ju frågan hur många sådana det finns i vårt moderatiska avlånga land. Kommer väl sluta med att jag får sy en själv. Betryggande med VG i syslöjd i dessa tider...



*cool avskedsfras* // Laura


Double Dash


Idag är det söndag!  Jag älskar söndagar och jag tror jag är rätt ensam om det.
Jag kan även meddela världen att jag äntligen varit på min första kräftskiva någonsin *respekt*. Har absolut ingen aning om hur det kommer sig att jag varit kräftskive-virgin i 17 år, men det var hur mysigt som helst, gör jag gärna om!
Annars har jag bara tagit det lugnt den här helgen och igår var den överlägset slappaste dagen jag varit med om i hela mitt liv, haha... Vi flummade runt hela dagen och gjorde ingenting eftersom det var så dåligt väder. Jag ägde allt och alla i Mario Kart (efter att ha förlorat 15 ggr på raken i början) och till frukost lagade vi tacos, där jag bländade med min grymma köttfärs! Kanske dags att på allvar börja konkurrera ut Tacobar?

Jag och min kompis började diskutera en rätt weird sak idag efter att ha läst om någon svensk deltagare i Paralympics som bara hade en arm. Hur lyckas man simma då? Imponerande som fan, men det var inte det som var själva pointen. Utan; hur delar dom upp klasserna? 200 m fjäril; ett ben, en arm? 200 m; epilepsi-medley? 1000 m; blind-sim?

Ikväll är det US Open-final och klockan 22.00 kommer jag sitta bänkad med en FET påse chips framför tvn och det kommer kännas så bra medans spelarna måste springa runt och löka. Jag vet inte vem Federer kommer möta eftersom alla tidningar är så retards och vägrar skriva vem som vann mellan Nadal och Murray natten till idag :(. Hur som helst, Nadal får inte vinna ikväll för han hör inte hemma på rankingens förstaplats. Jag vet inte varför men elegans och skicklighet kommer alltid väga tyngst (läs: Federer), både spelmässigt och när det gäller popularitet. 

NU ska jag ner till tvättstugan och vara duktig. Har varit en ultra-chillig dag idag igen hittills, bortsett från jobbpasset imorse. Jag kanske håller på att bli norrländsk?


        

Lördag                           Idag


Tung dag


Var i skolan idag, vaknade vid tio i sju och var hur pigg som helst. På bussen på väg till skolan kändes det fortfarande lika bra, jag befinner mig i allmän eufori och någon gammal tant börjar prata med mig om Kolmårdens delfiner(?). HUGE.
Sen vet jag inte vad som händer, i mitten av första lektionen så bokstavligen kraschar jag. Har aldrig känt mig så trött i hela mitt liv! Hinner typ räkna 2 tal på hela mattelektionen och sen somnar jag på kemilektionen. Sovandes på Victors något buckliga ryggsäck kanske jag inte gjorde ett så dedicated intryck på Sassy-Christer, men det är lungan, han kommer falla för mina väl avvägda smörkommentarer när betygen börjar närma sig..!

Nu är det dags för träning! Har sjuk träningsvärk i vaderna av alla ställen, paaaaain. Men det är en skön känsla på samma gång, då vet man att det man gjorde igår verkligen tog! Alla som tränar vet precis vad jag snackar om:).





Glad och böjlig

Äntligen är jag av med min nackspärr som jag har haft i två dagar! Så skönt, för jag vaknade upp i tisdag morse och nacken var lika flexibel som min mormor. Jag ser verkligen inte fram emot mina äldre dar med benskörhet, cancer och rynkor och allt som kommer på köpet, även om man kanske kommer få avnjuta det på nåt soft ålderdomshem med personal som villigt byter ens blöjor. Förhoppningsvis slipper man det där innan man riktigt börjar lida av det.

Aja, nu är min nacke lika rörlig som en 12-årig kinesisk gymnast så imorgon blir det skola igen för min del. Till skillnad från förra året är det faktist lite lättare att släpa sig upp på morgonarna denna termin så jag känner mig faktist lite guilty över att ha missat två dagar av såpan Jensen Södra. DESSUTOM har jag fått reda på gaaaanska pinsam fakta om en av mina klasskompisar, haha! Så oväntat och lite tragiskt faktist x)  Du skulle bara ana vilken hållhake jag har på dig nu... (Creepy huh?)

Stötte på mina friends Nikki och Jasse vid Hornsgatan tidigare ikväll.. Utrustade med kaffetermosar och jag-vette-fan i en H&M-påse satt dom och myste i mitten av ett övergångsställe. Gissa vad dom hade gjort?? Dom hade haft picknick på Mariaskolans skolgård. Haha, jättenormalt!


Jag är galet trött just nu (och varför är jag uppe nu?), så nu är det dags att ladda inför imorgon.

Godnatt <3


Då var det måndag igen


Jag sitter uppe och är fortfarande mätt på maten jag åt för 11 timmar sen, hela dagen har i princip gått åt att äta massa onyttig (men ack så god) mat. För den som inte är insatt kan hela föregående mening klassas som en synonym för min Bolivia-släkts sammankomster. Fyfan vad vi Torricos kan äta alltså, inte ens Joe Tribbiani är någon match för oss! Nu har man lite att träna bort på tennisen imårrn också;).  

Skulle ha sett Mamma Mia-filmen idag med Viktoria och Anna, men fick skippa det pga släktgrejen(!). Asförbannad blev jag, jag som hade tänkt raida Topshop när vi ändå skulle ut och äga stan. Aja, höstkläder blir det en annan dag, och även Mamma Mia-filmen eftersom V och A skippade filmen så vi kan kolla den ihop någon annan dag. Söta ni är haha :D

Var i Barca för ett tag sen (omg, va jag saknar det!) och såg nyss att bilder från min och alla dudes kväll på Pacha dykt upp på Facebook. Haha, helt fuckad ser man ut, men vad göra när en två meter stor ryss man känt i en kvart hela tiden insisterar på att trycka en fet jävla kamera i nyllet på alla för att sedan sätta sig och tjura i vip-soffan i ytterligare en kvart tills nästa infall kommer. Aja, skön var han, precis som alla andra ryssar. Är det förresten bara jag som har observerat att oavsett var man är och förutsatt att det finns minst tre ryssar, så gaddar dom alltid ihop sig? Dom blir typ brothas/sistas på mindre än en timme medans vi svenskar inte ens hälsar på grannarna i huset vi bott i i elva år.


Bedtime, godnatt <3


     
                         Idag                                                              Imorgon


RSS 2.0