Dödmobilochmassahårstrånpåkudden-morgon

Jag är uppe tidigt för en gångs skull! Himlen är blå, men det är säkert lika sviiiiiiiiiiinkallt som igår :S

Senare ska jag på öppet hus hos nån teaterskola med Gustaf och kanske Calle. Jaaa, jag funderar faktist på att skaffa andra hobbys förrutom tennisen :O... :P Det blir nog nice det, men jag kan inte se mig själv agera direkt, hah!. Aja, kul blir det nog!
Och imorgon ska jag på öppet hus på Danscenter också för jag, vicky och Anna ska lära oss skaka rumpa bäst av alla. Nice huh?


Mycket bra dag idag

Hej alla barn.

Idag köpte min mami två par skor till mig och låste upp min mobil :O Så nu kan jag kommunicera med omvärlden, känns mycket braaaa! Antingen har det hänt nåt eller så är hon väldigt glad i  idag. Oavsett, I don't mind :)
Och jag äger en iPod nu också! Min oskuld är alltså gone. Impulsköpte den när jag var ute med Gustaf med f förra veckan. Kanske inte det klokaste jag har gjort men men, ack va snygg den är. Att jag sen suger på att få in musik etc på den är en annan historia.

Spenderar för mycket money nu tycker jag, hohoho inte smart, lär vara pank igen om någon månad! Fyfan, och jag tror att jag skulle kunna flytta hemifrån nu och bo själv? Disaster skulle det bli!

Istället för biologi


Det var flera år sen jag hade värsta Coldplayperioden. Och den är tillbaka! Seriöst, det går inte att tröttna på Coldplay, helt omöjligt, går inte hur mycket jag än försöker, haha.













Rubrik behövs ej





Såg Twilight för någon dag sen. Nu fattar jag vad som är grejen.

Hallelujah 2

Efter att ha levt i ett fakking mobilmörker i snart fyra månader nu börjar det skymta en liten liten strimla ljus i slutet på tunneln. Består av skruttigaste mobilen ever, vill jag verkligen ha den? Kommer se ut som ett äkta konja-barn.
Har ju faktist njutit av den här tiden utan tvångsmässigt messkrivande. pinsamma samtal, fantomensignaler (hade seriöst messignalen som tinnitus) och en omedveten vana att hålla mobilen i handen dagarna i ände.


Tut

Fan va kul jag hade igår! Trodde att det skulle suga eftersom jag fortfarande stod och velade över vart jag skulle ta vägen vid tiotiden, inte bra, inte bra. Men vid elvatiden landade jag  lite bumpigt men safe. Såg inte fyrverkerierna vid slussen men vad fan gör det egentligen, smällare som smällare aight? Får man säga sånt i Sverige?
Anywho, inga smällare blev det, men jag hann med en runda runt huset med en svart resväska och önska mig ett jävligt bra 2009 genom att käka tolv vindruvor.. Konstiga grejer folk kommmer på huh? Aja, varför ska man minska på oddsen lixom? Skulle faktumet att käka en skål med bajs hjälpa mig att få ett galet år skulle jag fan göra det.
 
Haha, gaaah, mina fötter värker fortfarande... Allt som hette sminkborttagning var fett bannat när vi kom hem imorse med ett fint fettigt, kladdigt resultat som följd. Fan va najs, verkligen. Dags att byta örngott å kila i mig en fettig frukost, har dom en aladdinask around here har jag första tjing, så försök fan inte med nåt! Den vita chokladen i mitten är så jääävla god och då ska dom såklart bara ha en av dom:( Sen är det dödsstraff att lyfta på locket för då är man automatiskt ett fetto så därför måste man vääänta tills alla andra har käkat upp allt. Förstår ni vilka problem jag har? 

......




Jag sökte på "flipp" och fick upp den här bilden. Jättefin. En firre med huge haka som hoppar igenom ett berg med ett öra och polisonger. Verkar ha nackhår också, sånt gillar inte vi gurls. Vaxa.


RSS 2.0