IQ fiskpinne

Men gud vad pinsamt. Jag kan inte mitt eget mobilnummer? Satte mig precis vid datorn för att anmäla mig till en handledarkurs med min pappa och man ska fylla i personuppgifter etc.

"Namn" check
"Personnummer" check
"Postaddress" check
"Mobilnummer" ...................................... Kaput i huvudet!

Bara för att göra det ännu värre så har jag inga batterier på mobilen och sen visar det sig att jag har glömt bort var jag har lagt laddaren (ja, jag har mitt eget nummer inlagt i mobilen...). Inte kuuul, inte kuuul som WOW- Jocke skulle ha sagt. 

Tre muggar, tre mobiler, ett ciggpaket och ett nagellack.

Har varit en mysig dag idag, cuddly liksom. Mer såna dagar!

Vaknade tidigt imorse och drog hemåt. Väl i dörren fick jag vända igen för att lämna alla syskon på dagis. Härligt.. fyfan vad jag känner mig lillgammal ibland, min mentala ålder mår inte bra av den här jävla andramammarollen jag måste dras med, fast samtidigt skulle jag aldrig kunna skita i att ovillkorligt ställa upp för min familj. Aja, knepigt värre det där.

Vid lunch mötte jag upp Vendela och Carro vid Plattan och tog en fika och vi snackade om allt möjligt, var jättetrevligt! Sen drog vi runt lite på NK och kollade underkläder mm. Man får alltid syn på nåt snyggt när man är pank! Likadant är det med affärer, man ser massa coola butiker man tänker att man ska handla i när man får pengar, men när man väl har påfyllt konto drar man snabbt som fan till HM och köper nån tråkig tröja som alla andra har, what's up with that?

Nu är det dags att börja peppa inför bion ikväll! Har precis lagat middag (cred till mig) och sen blir det  Bolt i 3D med Oskar. Får se hur fab man blir i dom där löjliga brillorna man måste ha på sig.

Puss


I would understand

Samma visa överallt. "Uttråkad, ligger hemma, har inga planer, alla reser bort" och jara jara.  Ja, och fyfan vad tråkigt det är. Tristessen har nu även nått Camp Nordström. Därför fick jag den brilljanta idén att worshipa DN:s På Stan lite, men jag hittar den inte.

Andra idéer:
- Träna
- Chunka in alla italienskakurser
- Städa
- Dansa och le

Igår var jag ute och fotade lite med Viktoria och hennes damnfine kamera. Hade så galet höga förväntningar och jag skulle ta sånadär superhawtabilder som skulle falla i glömska men sen hittas av mina avkommor (ja, avkommor) som skulle facineras av mina superqualities och alla skulle dö för mina heltsjuktsnygga bilder på utställningen som skulle anordnas i mitt minne. Men nu kommer det nog inte riktigt bli så för mina mästerverk drunknade i oskärpa och fel ljus. Fan, jag presterade 117 halvdåliga bilder och det är faktist en liten prestation i sig.



Bästa scenen i Yesman


puss

Jag flyr från lagen

Jag kollar ut genom fönstret och blir nästan sugen på att plocka in plastgranen!  Vintern är två månader late, skulle vi dra bak tiden nu skulle ingen märka något. Fint är det, flingorna dalade mjukt ner när jag vadade genom snön idag och man känner sig så jävla lugn och rofylld på något sätt?
Har ägnat senaste timmen till att luta mig ut genom det öppna vardagsrumsfönstret och fota dom snöfyllda trädkronorna. Det är nu man önskar att man hade en såndär ownig kamera med larvigt bra skärpa etc etc.. fyfan vad snygga bilder man skulle kunna ta! När jag ser något jag vill fota, dyker den enligt mig perfekta bilden upp i mitt huvud, ur vilken vinkel, vilket ljus etc. Vill ta reda på om jag bara överskattar mig själv eller om jag skulle kunna fixa dom! Blir perfa tillfälle imorgon, för då har jag quality-time med en Nikon D200. Jag är larvigt förväntansfull redan!


Bangare

Jag bangade idag! Fan, jag bangade idag, JAG BANGADE IDAG, faaaaaan!!!!

Trodde ju verkligen att jag skulle komma i den där jävla isvaken men nope, jag stod där och höll på att dö när jag såg ALLA ANDRA göra det. Fatta då om jag skulle stå där på isen i strumpor och försöka intala mig själv att "dethärärintekalltdethärärintekalltdethärärintekallt". Jag hade dött, blivit en stel isklump, sjunkit till botten och polat med firrarna och det är det inte dags för ännu.


Efter idrotten mutade Karro mig med latte, cookie och cigg iaf jag följde med henne in till stan och vem kan motstå ett sånt erbjudande? Så vi satt på Sandys och snackade massa skit, mycket trevligt :) 


Lo Que Yo Siento Por Ti

Det är meningen att det ska vara såhär, jag mår så mycket bättre när du är borta. Behöver inte trippa på tå eller dansa runt problemen som bubblar under din oroliga yta. Ditt samvete och din förvirrade moral.
 

Försvinn ett tag...


Men inte för alltid. 


Frågan är den om jag ska..


köpa ett par bibliotekariebågar från Giorgio Armani eller ett par asballa pilotbågar från Gucci..?

Pilotbågarna känns mer jag på nåt sätt, fast nu fick jag veta att Blondinbella äger ett par såna så då är dom inte coola längre. Plus att det är ju lite ballt att se nördig/smart ut.. så det blir nog Armanibågarna....



Har jag gått och blivit ordningsam?


Jag upptäcker att JAG sitter inne på skolans nätverk och skriver upp kommande uppgifter som ska in den här månaden. Jag av alla människor!

Håller jag på att bli vuxen?
Kallar medelålderskrisen snart?
Borde jag uppsöka en doktor?

Och nu flög en slags visualisation genom mitt huvud. Jag, sittandes i skolan klockan 7 imorgon(en timme innan skolan börjar!!), pillandes på min grupps franskaprojekt med en stor chailatte i näven, en nyttig macka i käften och är sådär klämkäckt glad över att jag får massa gjort utan att bli tvingad.

Herre, jag är sjukt taggad! Men jag får absolut inte börja använda olika pennor till olika rubriker etc. Där drar jag gränsen.


Eskimåer

Alla tjatar ju om hur jobbigt det är för alla djuren på kallare breddgrader nu när allt håller på och smälter och det börjar bli lite "the day the earth stood still"-varning. Med all förståelse of course, men jag kom på att dom flesta lyckats missa dom stackars eskimåerna! Vad fan ska dom käka när alla djuren drar och isarna inte går att gå på? Vegetarianer kan dom ju liksom inte bli, det växer inget grönt där så långt ögat kan se (vilket alla känner till).
Kollade på en dokumentär på SVT 1 om just det här och det avslutades med att en gammal kvinna satt och grät och då blev jag sådär rörd som jag bara blir när någon dör i Lejonkungenfilmerna. Inte kul. Jag SKA hjälpa dom om dom lovar att sluta använda päls.


RSS 2.0