Fetto


Jag skulle kunna döda för miso-soppa just nu.


XOXO

Whiner-mode

Jag ringde en kompis nyss och efter ett tag märkte jag att det enda jag gjorde var att whina. Duuuuuuuh, hur kul är det för honom att sitta och lyssna på det?? Förlåt! Har så sjukt mycket att göra just nu att det inte finns så mycket mer att göra än att just whina. Gör det hela lite bättre på nåt sätt! 

Och tack för Twitter, perfekta stället att få ut sina aggressioner på <3




www.twitter.com

Friday, I'm in love

             


Överbelastad

Haaalla!  Chillig dag idag, thats how we like it! Ikväll blir det dock plugg:

Isvaksanalys in ikväll
Engelskaanalys in på måndag
MatteD-prov på måndag
Fysikförhör på måndag
Filmanalys in på måndag.

Vad är grejen med måndag??..... Blir så trött på all skola nuförtiden, det känns som det enda man gör är sova, äta, träna, skita och hänga i tråkiga böcker. Och på Facebook. Typ. Hur blir det då när man pluggar vidare sen? 


Drog till Akademibokhandeln efter skolan för att köpa nåt tråkigt lösningshäfte till matten och jag blev kvar där i två timmar! Helt sjukt, men varje gång jag kommer in i en stor, stor bokhandel blir jag helt bok-kåt och jag måste pilla på allt och hitta massa böcker jag vill köpa. Jag tycker det är så coolt med böcker, nördigt och bra helt enkelt.
Hittade biografier av Jenna Jameson (att älska som en porrstjärna) , Bob Dylan och Grace Jones, en bok om statsvetenskap och "Slam" av Nick Hornby. Dom följde inte med hem dock för jag hittade en bok av Salman Rushdie som jag letat efter hur länge som helst. Ingen verkar våga ta in den för att den är så kontroversiell, författaren har fått ett pris på sitt huvud och översättare har blivit skjutna/hotade pga av den. Dessutom har man bytt titel på den ett antal gånger har jag för mig. Men nu är den min iaf, är väldigt nyfiken på den! Nästa vecka blir nog en av dom där då jag läser konstant och är sjukt osocial, haha. 





*Tadaaa!*

Den här kissekatten kanske jag spanar ikväll



Livsfilosofi

Hej, min fina blogg med alldeles för uttjatad design. Snart blir det lite serious ändringar här, eller neh, det enda jag kan är i princip bara att ändra bakgrundsbild, haha. Varför babblar jag om det? Jag vet inte! Var för pratar jag med mig själv?........................................ Varför särskrev jag varför? Frågorna är oändliga. "Livet är som en enda stor påse..." och blablabla

Skitsamma, idag ägde jag alla i klassen i badminton och det är ju aldrig fel. Egoboosten är lika najs varje gång! Den kommer lägligt btw, har matteprov imorgon och jag behöver påfågla upp mig lite så att jag kan göra Martin Skoglund stolt över mig! Shalalalalalalaaa...

Tillbaka till Matte D nu!


Vardagsmat

Peteey lackar satan. Säger man "hej" på msn måste man fråga hur läget är påstår han och hänvisar till dom oskrivna lagarna. Lille pojken då. Då kallar han mig för peddo. Den lille jäveln. Bara för att jag prackade på honom en nakenbild på mig på typ medeltiden. Vad dyker upp härnäst?

Södra Station Vs Farsta

Spacecowboy just play that track

   

               


                 


                                   

Dream On

Vuxenpoäng har plockats ikväll! Gjorde en sen runda till Sleven för att köpa mjölk och hushållspapper (det går en fin och tunn linje mellan hushållspapper och toapapper). Sällskapet bestod av afro-Viktor, vad mer kan man önska sig? Vi stötte på Salima och Vera som också skulle dit. So that's the way it all turned out; vi fyra på Sleven.
Efter det gick jag och Viktor en sketa onödigt lång promenad med tanke på hur kallt det blåste, men det var najs att händerna domnade bort efter tag så jag slapp känna hur plastpåsen skar in i handen. Det gäller att se det vackra i allt, haha <3

Vad mer har hänt idag då? Jag var med i en modevisning och det var riktigt kul! Var lite nervöst i början men när man väl gick där i najsa heels så fucking älskade man att ha alla ögon på sig! Kläderna var riktigt snygga också, lätt kläder jag själv skulle vilja bära/köpa.

Något jag märkt är svårt att hitta är ett par snygga skinnhandskar. Jag vill jättegärna ha några riktigt snygga, tänk Gaga typ.






(Bianco, Topshop)

Sommarjobb?

Ska man skaffa sig ett sommarjobb? Det dyker upp en najs bild i skallen på mig där jag står inne på ett mysigt fik och med ett sånt där nöjt leende på läpparna medans jag gör en femstjärnig chailatte! Man det finns ju inga såna annonser! Jag hängde lite på "sommarjobba.nu" men där sökte dom bara efter jobb inom äldrevården eller typ sjukvården. Sjuksköterska är jag inte tillräckligt utbildad för och personlig assistent är jag för självcentrerad för. So what to do?

Sen kom jag på den brilljanta idén!
KROKIMODELL.
En sån där som står naken inför en massa svåra konstnärstyper och blir avmålad. Bra lön (200 spänn), kort arbetstid (5-20 min) och en kul grej att utmana sig själv med. Undra om man bangar när man väl står där? Springer därifrån när man får syn på typ grannens man bland dom som ska måla av en? Haha! Jag kollade upp det iallafall och det finns sex stycken annonser i Malmö, tre i Göteborg, två i Stockholm och en i Båstad. Vilken marknad! Plats för höga ambitioner, hahaha.





Lilla rastlösa jag

SÅ! Idag är det lördag, dagen Gud la till dom sista detaljerna innan han bara chillade.
Så vad ska jag göra för sjukt produktivt, intelligent, banbrytande eller finputsa idag då? ABOSLUT INGENTING, för Gud är jag tamejfan inte än. Kanske blir det i nästa liv, det är kanske så det funkar?
Vi har gått runt i flera tusen år och trott att det har suttit en och samma dude där uppe hela tiden när det i själva verket är vi själva som turats om. Det är väl därför medeltiden blev som den blev. Nån där uppe drog väl till facket och klagade över att dom också måste ha semester nån jävla gång. Nån jävla ordning får det vara. Att dela på soppa och trolla fram anal-dwelling butt monkeys är inte lika kul den 15:e gången.

Ikväll lär jag fortfarande vara jobbigt sjuk så det blir film för min del.
Frågan är bara om det blir på bio eller hemma? 
Vilken film? 
Och med vem?  
(Anna, om du ser det här så har du ett nytt SMS i mobilen)

Bara att se en film innebär femtontusen olika val, inte konstigt att vi fuckar upp jorden och gör fel hela tiden. Jag gjorde quizzet "Vilken gymnasieskola borde du egenligen gå på?" på Facebook och fick fram "Södra Latin". Vad faaan började jag på Jensen Södra för egentligen, vad tänkte jag på, tänkte jag överhuvudtaget? Hahaha, min kompis fick å andra sidan resultatet "Jensen" med följande, klockrena beskrivning.

Du har förmodligen dåliga betyg men tror fortfarande att du kan bli buissnessman eller advokat. Njut av 25 spänn på 7eleven och halvdagarna tills a-kassa och komvux tar över. Kom inte sent, då blir "mentoren ifrån arbetslivet" arg.

Hahahahahahahaha!


Nu tänkte jag avsluta med lite random bilder för Johans skull. Han ville ha häst, fisk, saxofon och karljohansvamp.

        








Långvarig volym

Hemma hos mig måste man antingen kräkas X antal gånger eller typ ha brytit benet innan mamma går med på att sjukanmäla en på morgonen. Imorse lyckades jag ändå få henne att göra det, men sen kom päronen på den otroligt smarta idén att låta syskonen vara lediga från dagis idag nu när det fanns någon som kunde vara hemma och ta hand om dom (läs: jag). Så idag har jag varit lekledare och tittat på tåg, gungat, bakat sandkakor, köpt godis, ritat med kritor och lekt häst. Kul huh? Aja, jag mådde bättre av det, lite kul faktist x)

En grej som alltid brukar hända mig när jag åker buss eller tåg själv med nån av mina syskon är att folk får för sig att jag är mamma-.- Då sitter alla och kikar på en med misstänksamma/nyfikna blickar och ibland kommer typ tanter fram och frågar nåt. Så idag när jag stövlade på bussen med tre kids såg folk förfärade ut över hur produktiv jag har varit, haha.

Plopp,plopp,plopp


Varför vill SATS att jag ska lyssna på Beyoncé hela tiden?

Varje dag tränar jag på Sats vid Södra station och sätter lite feminin touch (varfan är ni tjejer?) på den så kallade "biffhörnan", aka, där alla fria vikter är. So far, so good.
Men på sistonde har jag märkt att dom ALLTID spelar Beyoncé i omklädningsrummet. Så jag lyssnar på Beyoncé när jag byter om, när jag knyter skorna, när jag duschar, när jag bastar, när jag sminkar mig och när jag skiter. Varje dag! Har inget emot det, hennes låtar är grymma, men jag fattar inte grejen bara och det börjar bli lite tjatigt nu, haha. Typiskt mig att störa mig på sånt här onödigt x)

Sinuskurvor och framtiden

Har ett matteprojekt som ska vara inne imorgon, så det blir lite hetsplugg ikväll! Men det ser stabilt ut och jag har gett mig fan på att göra bra ifrån mig på den här uppgiften:).

Annars då? Har beslutat att efter gymnasiet är det finito med den här hålan. När jag tänker så brukar jag tänka på dom stackarna som bor i norrland och då mår jag genast mycket bättre, men still, det är inte ur just geografisk vinkel jag är missnöjd, eller jo, det med. Men jag tänker främst på kulturen, skolan etc etc. Ibland när jag sitter i klassrummet som jag gör varenda jävla dag så kan jag slås av hur mycket man missar när man sitter där och glor på deriveringar, engelskans historia eller i nån random lagbok. Jag är inte gjord för att palla 12 år med konstant pluggande, fy fan, jag som inte ens klarar av att vara i ett längre förhållande, städa mitt rum, sitta still i en timme eller räkna tio tal i matteboken utan att bli sjukt uttråkad/rastlös och tycka att det är så förutsägbart. Blä! 
Så efter gymnasiet ska jag ut och resa, var som helst, kanske besöka vänner i andra länder. Resa mellan massa spännande länder och ta allt som det kommer, dvs, skaffa jobb på plats och bara chilla. Allt det här med bra sällskap låter så najs i mitt huvud!:D Jag lockas så sjukt mycket av att bryta band och bara dra iväg och se nya grejer, göra oväntade saker och se saker innan man fastnar i det där stereotypa lunkandet genom livet igen. Skaffa bra jobb, hitta en okej snygg svenne, ploppa ut en unge, sitta hemma med ungen för att könsrollerna säger så, blablabla, köpa villa, köpa Volvo, dö.
 
Jag blir så taggad av att tänka på det här, bara ett och ett halvt år kvar nu! Jag ska åka till Bretagne i södra Frankrike, voluntärjobba i Afrika, se alla goth-lolitor i Tokyo, bo i Barcelona, undergroundclubba i Berlin och hitta mina rötter i Bolivia, Italien och Spanien. Jag ska åka till USA och träffa vänner, se frihetsgudinnan, besöka västkusten och handla i Beacon's Closet på 88 north 11th street och gå på Bleeker Street i Soho. Sen ska jag plocka apelsiner på Kibbutz (intern grej, haha) och se den grekiska övärlden. Och massa mer som jag inte orkar skriva.

Men fram tills dess får jag dras med sinuskurvorna etc etc. Pusshej!


Tankspridd

Känner mig som största mensbarnet just nu, humöret går upp och ner. Ena stunden hatar jag allt och alla och vill emigrera till Australien och i nästa vill jag bara ge hela världen en stor fet kram. Jag behöver verkligen våren nu! Lite solsken och knoppar på träden, tack.


RSS 2.0