Utgifter

I flera år har jag haft problem med att jag ser för bra/översynt (man får huvudvärk, ont i musklerna runt ögonen etc) så nu har glajjor beställts till mig! Dom kommer på tisdag eller onsdag och jag längtar, haha. Glasögon är hur ballt som helst, men jävlar vad dyrt det är! 5500 går kalaset på, helt sjukt. Måste ju kännas sådär om man råkar tappa dom...
Isch.

Taco och pencillin

Igår chillade jag och Gustavo hemma hos mej. Inte nog med det, jag och mitt dunkande huvud lyckades åtstadkomma den godaste tacomaten som någonsin lagats på denna jord. Jag säger det bara, är det något jag kan så är det att laga taco!

I eftermiddag ska jag ta mitt pick och pack och dra till Sheraton Hotell, familjen har rum där under helgen. Är det inte för fullbelagt kommer jag bjuda med mig några katter, tror jag. Först äter vi middag i lobbyn, se blir det Bond-filmen och sen hem till rummet och chilla, så ser den perfekta planen ut för kvällen i mitt huvud just nu :). Låter hur nice som helst, men får se hur det blir.



Öroninflammation

Jag har lyckats gå och fått öroninflammation! Har haft huvudvärk sedan i måndags, men det var tydligen pga en öroninflammation...
Så idag blev det Farbror Doktorn och lite tester. Blev en lite oväntad diagnos, det visade sig att mitt immunförsvar är ganska svagt. Inte så kul att höra, men det var skönt att äntligen få en bra förklaring till varför jag ofta blir krasslig.

Nu ska jag gå och  vila mitt tryckande huvud
<3

Bra

Jobbet gick bra
Jag mår bra
Bartendern såg bra ut
Jag såg bra ut
Vi såg bra ut
Dricksen var bra


Morgondagen kommer bli jättebra



Sjukling

Är hemma från skolan idag och tycker lite synd om mig själv, mår illa och har fått ont i halsen, stackars stackars mig..... MEN jag måste erkänna att det var skönt att ligga kvar i sängen och mysa imorse istället för att stressa iväg i mörkret;) Varm choklad och skorpor står framme och jag får seriöst julkänsla..? Aja, mysigt är det i alla fall.

På tal om jul! Jag har varit så himla snäll och lydig nu på senaste tiden att det ter sig absurt, löjeväckande, kufiskt omöjligt jag inte förtjänar och inte borde få den där iPoden ochdendärmobilenochdendärlaptopen. Allt annat vore lapsus.

Så den 24:e, tomten... då jävlar, din gamla nucka.

Sunday

Igår hade jag väääldans trevligt. Vi var några (typ 15?:S) stycken som ockupperade massa bord på Café 60. Chai Lattes, bullar, muffins och kladdkakor i en enda stor dyr orgie, precis så som jag vill ha det! Massa härligt tomt snack och sköna människor. Där blev vi kvar till klocken 1 tror jag. Sedan var det hemfärd och vi stod packade som sillar på tåget tillsammans med svettiga, fulla machograbbar.

Imorgon ska jag jobba på kvällen och jag längtar faktist! Vi ska hålla till i Clustret på Södermälarstrand och det kommer nog bli lyckat och... pengar är ju aldrig fel.


Clustret

Storslagna planer

Stapplade precis in genom ytterdörren efter ett långt pass på jobbet, den långa vägen mot Bill Gates tar sin lilla tid, och vad står och väntar på matbordet? Min favoriträtt! Tack, söta lilla mamma.
Nu är magen fulltjock och denna kväll kommer bli slappare än slappast, är så trött att jag inte orkar med någon utgång. 

På väg hem från Stureplan tidigare fick jag syn på massa snygga höstkläder. "Köp mig!!", skrek dom och jag hälsade lugnande att dom följer med mig hem nästa lönedag. På ett villkor dock; att dom lovade att hänga kvar till dess. Så... Hang in there guys!

Nu är det tv-dags, låt det gå någon bra film nu Gud. Typ Pulp Fiction eller Stockholm Boogie. Då skulle jag kanske börja tro på dig <3


Quantum of Combination

Jag har inte kunnat spela tennis idag (igen) eftersom vi slutar så sent i skolan. It's killing me, huu... Jag får abstinens efter någon dag utan träning. Så vid sju-tiden blev det ett pass på Eriksdalsbadets löparband istället för plugg. Ahhh, det känns så bra att prioritera åt helvete!

Annars har min tid idag gått till att skriva matteprov, lyssna på killars raggstrategier och längta efter MTV Music Awards eftersom Viktoria har tjatat om det hela tiden. Uppskrivet på X antal ställen har hon det också, ett ypperligt exemplar av dedication. Bananas till dig;).
I alla fall, jag var 100 % inställd på att det skulle bli jordens hobby-dygning inatt igen (läs: valvaka), men vad skådar mina vackra bruna ögon när jag sätter på tvn? Det har ju redan börjat! Argh. 

Förövrigt är jag taggad på att gå och se nya Bond-filmen, hur macho verkar inte den? Jag har vant mig vid Craig's plut nu och några fler speedos-scener vore inte fel nu när vi går mot deppo-tider. Nej, lördagkväll blir bio-kväll, där med basta.

Adios <3


Valet

Valvakan är igång! Är taggad till tusen! Jag har hittills smällt i mig ett kilo vindruvor, ajajaj, frukt är bra men det känns som det kommer dyka upp lite komplikationer. Tänk typ Extra's; "har laxerande effekt vid överdriven konsumtion".
Eller ja, glöm det.

Sidospår.

I alla fall! Tillbaka till valet. Jag höll på Obama tidigare, men jag är inte lika säker längre, vet inte riktigt vem jag vill ska vinna. Jag ändrade åsikt främst på grund av att Obama vill begränsa frihandeln. Idiotisk förändring som kan påverka välfärden negativt och var kapital hamnar. Å andra sidan ser jag hellre någon yngre, mindre sterotyp som president istället för McCain. Jag kan inte se vilka förändringar han skulle kunna bidra med. Han ser ut att vara hämtad direkt från stenåldern, både när det kommer till hans åsikter och faktumet att han är väldigt gammal, 73 år.

Så, i nuläget lutar det åt Obama. 





En fundering!
Undrar om en typisk amerikan vet om hur mycket valet uppmärksammas i andra delar av världen? 

När jag tänker en typisk amerikan så dyker det upp en tjock tant/farbror som kanske inte är brightast i hela världen (man har ju hört alla skräckexempel om deras geografikunskaper) och som lunkar halvdant igenom livet i medelstor stad. Och typ bor i en trailer. 
Rena fördomar från mig men jag tror ni hajar vad jag försöker komma fram till.
Jag tror att dom skulle bli lite chockade om dom fick veta att det sitter 17-åringar i Sverige (vad är det liksom?) som pump-serri följer valet. 


Nej, tillbaka till TV:n nu! Pusspåer


Sista dagen på lovet


Nu är det 3 timmar och 2 minuter lov kvar.
Dags-att-panik-pressa-in-allt-det-där-sista-roliga-man-inte-hunnit-göra-ännu-tackskaruhaheiiijj!



Och valet är ju snart, på tisdag! Oii, spännande



RSS 2.0