Försoningslunch


Nu ska jag laga mat åt min mami. Jag har nämligen kommit fram till att det är det bästa sättet att avleda henne från att hon borde vara förbannad på mig. Börjar bli lite av en tradition. Plus att jag gillar att laga mat så jag ska inte klaga.
G om någon borde vara här just nu känner jag när jag ändå ska sudda ut några sura miner. Förlåt bubben, du får slå mig nästa gång vi ses



Målet är ingenting, vägen är allt


Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men hey, kul hade vi i alla fall!

Igår var det någon som hade hoppat framför ett tåg (tror jag) vid T-centralen så vi missade bussen som vi skulle ta till båten, inte bra! Panik bröt ut, och vi höll ett blixtmöte inne på Donken vid Slussen. Till slut bestämde vi oss för att KRIGA, vi skulle med den där satans båten.
Vi drog till Tekniska och insåg att vår enda chans att hinna i tid till båten var att ta taxi. Vi kom på den grymma idén att låta SL få stå för kostnaden då 11 mils taxi-resa skulle bli väldigt dyrt. SL-centret godkände det(!) och vi var iväg. Väl inne i taxibilarna får vi reda på att båda bilarna skulle gå på 3500 kr. Auch.
Inte nog med det, vi missade båten också, trots att vi försökte fördröja avgången med telefonsamtal och diverse hot. "I helvete heller" fick vi till svar. Trevliga prickar det där.
Vi satt alltså fast i Sveriges minsta håla; Grisslehamn. Färjbolagets nästa buss in till Tekniska gick först 5 timmar senare. Det var iskallt. Det regnade. Det blåste. Vår största underhållning var att garva åt varandras passbilder.

Vid 8-tiden var vi trots allt hemma igen efter att ha lyckats haffa två sl-bussar vars hållplatser i genomsnitt låg 10 meter ifrån varandra, vilket resulterade i tre timmars resetid. Men dom fördrevs med att spela kort med mossiga enkronor som insats.
För att maxa "klassresa-känslan" som vi irriterat konstaterade legat över oss i ett par timmar, avslutades kvällen med filmkväll. 

En väldigt lyckad dag med andra ord, nu måste vi bara fixa så vi får tillbaka våra pengar i kontanter och inte i form av sl-remsor. 


Hej då båten <3


Halftime


M.I.A & TIMBALAND



Onsdag idag, halva lovet har redan gått! Har jag blivit klokare? Ja, visst fan har jag det! Igår karvade jag en pumpa för första gången, superblingig blev den med dollartecken till ögon. Strax ska jag få massage och sen blir det ångbastu för hela slanten! Tills dess måste jag försöka ladda ner alla lovely låtar jag hade på min förra dator som krashade för ett tag sen, jag mår dåligt av att se hur tomt det är i mappen "Musik" just nu. :S

Imorgon bär det av till Åland och då kommer jag äntligen få svar på vad som finns där egentligen, längtar!



Pyss


Ett till av mina hallelujahmoments


Som alla vet så är det söndag idag! Och vad gör man på söndagar? A precis, man slappar, går runt i mjukisar, gör ingenting, är ute på stan, chillar med kompis, tycker det är sämsta dagen i veckan, eller jag vettefan vad just ni fyller era patetiska liv med. Men idag har jag suttit och pluggat eftersom jag fått två uppgifter att handa in innan 23.59. Fyfan va jag har jobbat, lökat sönder framför den här alltför gråa datorn.

13 min innan skiten (och oj vad bra den skiten var...) ska skickas in så försvinner det. Kul va? Jätteroligt tycker jag, jag ääälskar när sånt här händer! HA HA HA  HAAAA....
Nu har tre saker åkt ut genom fönstret och jag har senaste halvtimmen ägnat mig till att skrika ut mina aggressioner. Nu känns allting bra, fast inte like underbart som innan, för jag kom fram till att jag inte orkar bry mig. Och då blev jag glad, för det är ju lov nu också, då kan man ju inte deppa gott folk!


Nu vill jag bara ut och krama träd och skänka pengar till rädda barnen eller till kärringar som har knölar i bröstet.


Så skön!





Rabattkupong


Franskan är klarpluggad och franskaböckerna inslängda längst in i garderoben, jag vill inte se dom mer nästkommande halvår. För två timmar sen satt jag och räknade ner sista timmarna till FAIL-big-time, men imorgon kirrar jag MVG fan! Snart ska jag dyka ner i min säng full med browniesmulor.

Supertaggad. Superglad. Supertrött


Självklart har jag känt vibbarna ett tag, det har varit och är fortfarande outtalat och oj-så-himla-talat-i-koder, men nu vet jag och.. Jag bryr mig inte, det kommer jag inte göra förrän den dagen jag får en vettig motivering och den skulle sitta finfint tycker jag. En avsaknad av en skulle inte förvåna mig. Aja, många frågetecken här, synd att inte alla är mogna nog att räta ut dem trots att vi börjar närma oss 18 års ålder.


pusspåer ;)


Höstlovet


Haha, just nu sitter jag och får en spökhistoria uppläst för mig över telefon (?), hej spontana klubben. Jätteläskig ju :S

Funderar på att boka en resa till London nästa vecka, hur grymt skulle inte det vara? Skulle ifs vara skönare med något varmt land men har alltid velat åka till London. Skönt att komma iväg, känner att jag stått ut ett rätt bra tag i det här landet nu. 




 

Privjet


Isch, igår satt jag hemma med magont. Aj aj, och inte är det bättre idag... Men till ikväll ska jag vara fit, perfa, i form, you name it, för natten kommer bli helt sjuk! Runt 5-tiden ska vi mötas för att börja göra oss iordning. Fram tills dess måste jag tagga till lite:) 
 
Nu ska jag ladda ner en ryska språkkurs, har velat lära mig hur länge som helst.



Dosvidania


5/5


Tycker det är så coolt att Robyn blivit så stor i USA! Hennes pappa bor på samma gata som mig, snacka om att den människan kan skryta, haha.  Men men, jag förstår honom ;)



Haha


G: Pluggar du?
L: Yes, det gör jag, skriver om Le Louvre
G: Jaha vare hon som hade 3 ögon?


Alltså ja, vad ska man säga? Haha




Innerst inne vill alla vara rockstjärnor

Blir alltid lika taggad när jag hör den här låten!


LENNY KRAVITZ - WHERE ARE WE RUNNING



Väldigt lååååångt intro i videon bara, hoppa till 1:10... och HÖJ!!


Din mamma


Fick utegångsförbud denna morgon då min mamma hittade mig sovandes på golvet på min temporära lägerplats: vårt 3x3 förråd i trapphuset fyllt med gummistövlar och gamla jackor. Jag låg bekvämt där i någon timme tills jag fick en julgransfot i huvudet och några minuter senare kom mamma in och kastade en gummistövel i huvudet på mig och skrek. Tack, jag älskar dig också.

Har alltså varit inne hela dagen idag! Gah, jag ville dö redan efter en kvart, fast sen kom jag ju på att jag kunde städa mitt rum, sortera alla papper, plugga, dricka massa te och bara vara sådär galet duktig som alla pluggisar är varje dag. Viktoria kom över och räddade mig från att drunkna i alla A4-blad (halva Amazonas ligger seriöst i mitt rum) och vi kollade på Juno ihop. Så gullig film, blev jätterörd!
Skulle ha gått på Wall-e med Anna och Viktoria idag, men det blev andra gången jag sabbade allt! Förlåt babes, jag ska sluta vara "such a badass" (?!). Men Wall-e blir av imorgon eftersom jag skötte mig så "exemplariskt" idag ;) Så imorgon blir bio kl 14.50 och jag dör om vi råkat ta en barnvagnsbio.


pussochgodnatt


Fredag


Idag har jag varit stygg. Jag gick nämligen inte till skolan. Fy på mig, det ska inte hända fler gånger.

Ja, jag vet precis vad ni tänker nu.
Men livet är ju trots allt en stor sladdrig påse man ska fylla med whatever you like får man ju höra hela tiden? Ja, bättre argument kan jag inte komma på just nu.


I morse kämpade jag mig spontant ur sängen klockan 8 (vad det aldrig mer kommer att hända känner jag) och vid tio var jag och Lunkan i tennishallen. Det var tänkt att vi skulle spela mellan 10-11 för att jag skulle hinna in till Stockholm Open och den första kvartsfinalen, men vi ragglade inte ut från banan förrän klockan 1! Helt slutkörd var jag, det var ett riktigt bra pass med andra ord:)
Efter det stapplade jag iväg mot Gärdet, Kungliga Tennishallen där jag mötte upp Tamas och Eken. Drömprinsen och Fredde joinade oss lite senare. Robert Eklöv himself dök också upp (!). Första gången han ser en tennismatch överhuvudtaget och självklart döptes alla spelarna om till typ "Den Vita Björnen Från Argentina" och "Den Svenske Älgen Från Tibro". Haha, fyfan va skön killen är OCH han är skyldig mig pengar, så det känns extra bra;).



            David Nalbandian



 

Efter regn kommer solsken


Igår sov jag hos Vicki, vilket innehöll helt sjukt störd humor, men fyfan va kul vi hade haha! En snorgrön nalle hann vi med att cutta också.

Den här dagen har inte varit lika bra, vaknade på helt fel sida och gjorde bort mig så många gånger inför Christer under kemilektionen att jag fan förtjänar ett IG. Big time. Riktigt fittig dag idag, jag säger det igen. Vid lunch började jag må lite bättre men sen fick jag ont i magen av den jävla dipptallriken på Taco Bar. Då ville jag bara gå hem och ligga i ett hörn i fosterställning eller nåt annat riktigt emo, men Anna och Viktoria tvingade med mig till skolan. Yes. 
Fast på franskan ägde jag sönder alla i nån konstig ordlek vi gjorde, vilket gjorde mig lite (bara lite) gladare. Men jag gav upp efter halva biologilektionen och drog hem. Busschauffören luktade bajs och bussen var full med geggiga dagisbarn och en konstig, ful gubbe började prata med mig om fågelskådning, vilket var väldigt intressant. Not.

Mycket händer på fyrans buss these days


Grattis <3

   

         



Den här lilla tjejen blev 7 år idag :) Självklart gillade hon min present mest, den var ju både rosa och fullkomligt dränkt i glitter.... :)

Äntligen


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=835762

Blev jätteförvånad att det blev ett nej i första omröstningen, men dom verkar ju ha kommit på nya, bättre, tankar nu. Hur som helst så ska jag sälja de aktier jag äger i nuläget.
Jag vet inte varför, men jag är nästan orolig över alla problem som verkar bryta ut just nu. Samt att man nu får reda på att alla dessa problem förutspåtts för flera år, decennier sedan. Skrämmande vilken exakthet de hypoteserna hade men sedan kan man ju fråga sig hur mycket sanning det ligger i det, känns oftast mest som någon försöker leka duktig och "vad-var-det-jag-sa?".

Jag satt och zappade (som vanligt;) igår och hittade en dokumentär där dom diskuterade klimatförändringarna och det var den första (som jag har sett iaf) som diskuterade några enskilda följder mer specifikt. Dom pratade väldigt mycket om Golfströmmen och det var väl därför jag satt som naglad i en timme, eftersom det är något som direkt rör oss i Skandinavien. Många forskare tror att en förhöjd temperatur kommer få de stora Arktis- isarna (som är består av 70% av all jordens sötvatten) att smälta. Detta kommer leda till att det salta vattnet i Golfströmmen späds ut. Vattnet blir då lättare så att det inte kan sjunka när det kommer upp i de Nordiska Haven och då upphör cirkulationen. Då blir det lika kallt här som i Alaska eller som värsta: hela Europa täcks med is. Fyfan.
Och det har nyligen kommit rapporter om att just det här håller på att hända, salthalten i Golfströmmen har sjunkit.

Dom hade även gjort ett Worst case-scenario arbete. Helt jävla sjukt vad som kan hända egentligen och speciellt vad vi gör som gör att det här kan hända. Nu menar jag inte att jag är Guds bästa barn när det kommer till att vara så mijlövänlig som möjligt, men jävlar vilken tankeställare jag fick igår.

Jag får bara lust att flytta ut till en grotta och börja leva på rötter. Eller nåt. Men det får vänta, för nu ska jag fira min söta lillasyster. 7 år idag!

Laura



Tänkte bara...

meddelad att jag har blivit kär. Väldigt kär. 


          




Jag (plus 45 miljoner andra) har alltid tyckt att dom här är sjukt snygga, men nu har jag kommit till stadiet då det inte räcker att bara titta längre! Skoporr. 

fanfanfanfan

Torsdagspepp


Status: Huvudvärk, lyssnar på Stefans låtar och är lost in cyberspace.

Jag hittade en burk märkt med "Almte" när jag kom hem från träningen och tänkte, varför inte lixom? Nu en timme senare sitter jag fortfarande med en eftersmak i munnen som påminner om ruttna äpplen.... Härligt -.- Let's do it again?

Idag hade vi matteprov väldigt väldigt tidigt, alldeles för tidigt. Men det gick helt okej med tanke på att jag inte kunnat plugga nu när jag varit sjuk. Jag och Viktoria drog hem till henne efter det, eftersom vi båda fortfarande är sjuka;) Vi kollade på Disneyfilmer (haha!) och jag har en ny kärlek i mitt liv, den tjocka killen i Mulan. Jag vill också ha en gosig tjockis som kramas med en hela tiden. 

Nu ska jag lägga mig, hoppas på att må bättre imorgon. Och så ska jag drömma om att få dra till Ambassadeur om en vecka, Niki Belucci gästar, kan bli gaalet! Men avsaknaden av falskleg och faktumet att man ser ut som en tolv-åring lär väl som vanligt paja planerna. </3


Aja, sängen, nu, pusspåer!






 

.....


Jävla n00b. Han äger varenda människa på den härjorden, men å andra sidan har jag (och tusentals andra) payat massa pengar BARA, seriöst BARA, för att få se just honom live, så jag får fan klaga lite, även fast han har en bra ursäkt.


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=672&a=834840


Jävla slasktask.



Haha!

Sasha Baron Cohen (Borat) gjorde ett litet inhopp på Milanos modevecka genom att hävda att han var en österrikisk modedesigner (Bruno) och visa ett falskleg, haha!



  


Typiskt italienare att bli så förbannade över något som dom flesta nog tycker är kul ^^

RSS 2.0