Vem är du?


Har du alltid gått och irriterat dig på alla jobbigt tillgjorda indiepoppare? För klumpiga för idrott, för korkade för att plugga och som istället försöker casha in på passionen. Nej, jag menar PASSIONEN! Dom pratar högt, gärna om Viktor Jara (trots att dom inte riktigt vet vem det är) och byter efternamn till det franska ordet för rovfågel. Varför du ska undvika den här snubben? Därför att han är lite tillgjord.
Grov-generalisera känns som den första självklara reaktionen och självklart kommer moraltanten blanda sig i, för fördomar är ju så fel, right?
Men :)
På Heriot University i Edinburgh har man nu faktist bevisat att karaktärsdrag och musikstil hör ihop. Så stämde ovanstående åsikter ihop med dina, grattis, du är helt rätt ute.

Indiepop  -  Olycklig latmask som har dålig självkänsla. Brist på motiviation men anser sig själv vara otroligt konstnärlig och kreativ.
Hiphop  -  Du är djärv, kaxig och socialt lagd. Gigantiskt självförtroende.
House/Dance  -  Lika sociala som hiphoparna, men lite mindre sympatiska och mer självcentrerade.
Klassiskt och/eller Heavy Metal  -  I grunden precis likadana, båda grupper har försmak för det grandiosa tilltalet.

Klassiskt och Heavy Metal? Snubben i frack med tre timmar violinträning + fys för fingrarna per dag är alltså väldigt lik läderknutten som headbangar till Iron Maiden? My ass. 
 


Min gårdag fick ett perfekt slut då Roger Federer vann Us Open-finalen och f-n vad han är värd den segern! Jag satt såklart och kollade (läs: stirrade) och jag vettefan vem som var gladast när han slog in matchbollen:)
Damsingeln vanns av Serena Williams, som besegrade Jelena Jakovic.


Serena Williams. Här snackar vi muskler.



Laura


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0